Kennismaken met ratten als huisdier

Je bent je aan het oriënteren, omdat je graag huisdieren wilt. Denk eens aan ratten! Ratten?? Getver!! Maar niets is minder waar; tamme ratten zijn hele schone, lieve en intelligente huisdieren. Wil je dat zelf ervaren? Boek dan bij mij een sessie 'kennismaken met ratten als huisdier'.

Tijdens jouw bezoek, dat een maximaal uur zal duren, vertel ik je alles over ratten, mag je zelf uiteraard ook je vragen stellen en is het ook mogelijk om een rat vast te houden en te bekijken of je ze leuk vindt, of je niet allergisch bent, etc. 

De totale kosten hiervoor bedragen € 10 per bezoek. Ik vraag er geld voor, zodat ik alleen mensen over de vloer krijg die zich serieus aan het oriënteren zijn en ik daardoor minder, maar kwalitatiever bezoek krijg. Overigens ben je niet verplicht om daarna bij mij ratten te kopen. Tijdens het bezoek mogen maximaal vier personen de rattery bezoeken. Beschikbaarheid is in overleg. Mail voor meer informatie naar ratterydoubletroublezaandam@gmail.com 

PS: bezoek gaat via de op dat moment geldende corona maatregelen. Mijn rattenkamer is 15m2. Ik ontvang maximaal twee mensen die 13 jaar of ouder zijn en twee kinderen onder de 13 jaar per keer.