Home » Kooienbouw » Rattenkooien

Rattenkooien

Ben je op zoek naar een onverwoestbare kooi voor jouw ratjes? Ben jij de roest in je kooi of de aangeknaagde kunststof onderbak ook zo zat? Doe je er op dit moment een uur over om je kooi schoon te maken? Kies dan voor een kooi die gemaakt is van aluminium, trespa, plexiglas en gaas.

De kooi is zeer makkelijk schoon te maken, heeft dichte zijkanten, dus tocht is geen probleem én het is knaagvast materiaal. Dit soort kooi is net playmobil ;-) Wil je hem niet meer dan kan ie nog goed verkocht worden op Marktplaats. Wij werken samen met een kooienbouwer en het is handwerk. Wil je dus een plateautje meer of minder? Zelf een kooi ontwerpen? Alles kan!

Hieronder staan drie standaard modellen. De basiskooi is geschikt voor twee ratten en de twee andere modellen voor max drie ratten. Je hebt al zo'n kooi vanaf € 210. Voor meer informatie over prijzen, stuur even een bericht. Daarnaast bieden ook transportmogelijkheden. Thuisbezorging van de kooi is mogelijk, maar als je een aantal kooien in het buitenland wilt laten  bezorgen, kan dat ook. 

 

Standaard rattenkooi: € 210

Afmetingen: 70x50x70cm

Geschikt voor twee ratten

Grote gazen deur aan de voorkant. Door de opstaande plexiglas rand kan er geen bodembedekking uit vallen. Excl. getoonde accessoires.

Levertijd: 3-4 weken. Hangt af van levertijd van het materiaal.

 

Rattenkooi met één plateau: € 250

Afmetingen: 70x50x70cm

Geschikt voor max. drie ratten

Grote gazen deur aan de voorkant. Door de opstaande plexiglas rand kan er geen bodembedekking uit vallen. Daarnaast heeft de kooi een plateau over de gehele breedte. Excl. getoonde accessoires.

Levertijd: 3-4 weken. Hangt af van levertijd van het materiaal.

 

Rattenkooi met twee plateaus: € 275

Afmetingen: 70x50x70cm

Geschikt voor max. drie ratten

Grote gazen deur aan de voorkant. Door de opstaande plexiglas rand kan er geen bodembedekking uit vallen. Daarnaast heeft de kooi twee plateaus. Eentje over de gehele breedte en één die er haaks op hangt. Excl. getoonde accessoires.

Levertijd: 3-4 weken. Hangt af van levertijd van het materiaal.